Az ÉMI-nél tett látogatást az IASP főigazgatója

Luis Sanz, a Tudományos Parkok Nemzetközi Szövetségének (IASP) főigazgatója IPE meghívására január 13-16. között látogat Magyarországra.
A program részeként a Sanz úr és a Tudományos és Technológiai PArkok Szövetségének vezetése az ÉMI Szentendrei Tudományos és Technológai Parkban tett látogatást.

A szakembert Dauner Márton, az ÉMI vezérigazgatója és Kassai Ferenc a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara elnöke, a Magyar Mérnöki Kamara alelnöke fogadta.
A parkot és ÉMI közeljövőben tervezett fejlesztéseit Dauner Márton vezérigazgató és Buday-Malik Adrienn, az ÉMI fejlesztési igazgatója ismertette.
Az ide év meghatározó eseménye a Solar Decathlon Europe 2019 nemzetközi innovációs verseny, melynek során 43 egyetem 15 csapata épít innovatív, a legkorszerűbb műszaki megoldásokat bemutató ún. mintaház parkot.
Kassai Ferenc elnök szerint a magyar kreativitás és műszaki innováció mindig együtt járt, a legújabb technológiák mellett a BPMK jóvoltából a Kreatív Magyarország Mérnöki Tudás- Múlt, jelen, jövő c. kiállítást is megtekintettek a találkozó résztvevője.

Luis Sanz szerint az ÉMI elképzelései teljesen tiszták és egyértelműek, a látottak alapján a minden lehetőség és erőforrás adott a tervek megvalósításához.

Friss hírek

További hírek